Kundanpassade och användarvänliga hemsidor

Allt för ofta...

...pratas det om användarvänlighet och att allt sker naturligt och intuitivt. Och allt för ofta är det inte sant, inte det minsta. Som partner till WM3 vågar jag nog ändå påstå att man kommer ganska nära det som i förlängningen blir till en enklare vardag. Och om vi får göra det grundläggande jobbet med att fixa till grundstrukturen på sajten så får ni en hemsida som vi tillsammans kan sköta om med tillägg och ändringar. För ärligt talat, visst finns det många hemsidor som sällan eller aldrig uppdateras – och mycket av den skulden kan vi nog lägga på att det helt enkelt är för krångligt.

Mallstyrning med flexibilitet

WM3 har sina givna mallar som är väl genomtänkta och snyggt utformade. Alla mallar är responsiva; det vill säga att de funkar lika bra i mobilen, datorn och paddan. 

Det finns gott om olika funktioner som kanske inte ligger med i alla mallar, men genom bra support och lyhördhet för kundernas önskemål så löser vi det mesta tillsammans – allt för att göra sajter anpassade efter de ofta väldigt olika tankar kring hur en hemsida skall se ut och fungera.

Exempel: Dalslands GuiderMötesplats Henneviken, Gällenäs Grönsaker, Tristar Clean

Varför ska man välja WM3 istället för open-source?

Med WM3 får du en svensk leverantör som ansvarar för din plattform. Är något fel eller om du behöver hjälp kan du alltid ringa oss. Det är inte möjligt med en open-source-leverantör

Hos WM3 har du större möjligheter att påverka funktionalitet. Inkommer det tillräckligt många förfrågningar kring funktioner genomförs utvecklingen utan kostnad. Det är inte möjligt via open-source.

All ny funktionalitet kvalitetssäkras och testas av WM3. Plugins (som ofta krävs) för open-source-plattformar brukar inte sällan vara inkompatibla och orsaka problem.