Skyltar av alla de slag, och mässor i alla former

Med flexibla och kundanpassade lösningar kan vi alltid tillhandahålla lösningar som stämmer överens med kundens specifika behov.

Lysande LED-teknik som ersätter gamla neonrör

Det finns i stort sett inga begränsningar i storlekar och materialval – det mesta går att lösa. Speciallösningar med belysning framåt, bakåt, åt sidan i olika varianter. Klassiska varianten av neonskyltar kan vi med modern LED-teknik konvertera till energisnålare alternativ – Klassisk design med modern energissnål belysning, som dessutom är mycket tålig.

Vår vardag består av såväl standardskyltar som speciallösningar

En plåtskylt, kantbockad eller plan. En friskuren logga. Skyltar för tillfälliga exponeringar, eller för permanent uppsättning. Stora skyltar, små skyltar. Oavsett vilket så löser vi problemet – eller rättare sagt så är det inte något problem för oss.

Allt på plats för event och mässor

Vi designar, producerar och levererar allt ni behöver till er mässmonter. Ni kanske endast behöver en roll-up eller liknande, eller så vill ni köpa hela paketet med projektledning, utformning och byggnation  – Vi löser detta, oavsett storlek på monter och oavsett vilka delar av montern ni behöver hjälp med. Vi har ett stort utbud på alla typer av portabla displayprodukter.

Bekvämt för dig med en leverantör som tar hand om hela projektet

Att vi som leverantör kan fixa allt som behövs i ett dekorprojekt är bekvämt och effektivt för kunderna. Genom bara en kontaktperson får ni hjälp med allt ni behöver: Original- och skissarbete, fönsterdekaler, inklädnad av diskar och väggar, skyltar i alla storlekar för alla olika ändamål.

Vägvisningssystem från tomtgräns till mötesrum

Tydlig vägvisning skapar trivsel och trygghet och gör det enkelt att navigera från tomtgräns till mötesrum. Detta låter naturligtvis självklart, men det krävs helhetstänk och kunskap för att slutresultatet skall bli det rätta. Vårt vägvisningssystem är ett komplext skyltsystem, men vi levererar naturligtvis enstaka skyltar också; Stora och små. Inomhus och Utomhus.